Ana Rosa Quintana critica l’actitud de Felip VI després de vacunar-se

"No entenc que no s'hagi publicitat la imatge del rei vacunant-se", ha dit la periodista

La presentadora del programa de Telecinco ‘El Programa de Ana Rosa’, Ana Rosa Quintana, ha parlat aquest dilluns amb el matí amb els col·laboradors sobre l’última notícia de l’arribada de més dosi d’AstraZeneca a Espanya i que a la Comunitat de Madrid s’inocularan més de 5.000 injeccions a l’Hospital Enfermera Isabel Zendal.

Parlant de les vacunes, la periodista ha reflexionat en veu alta davant dels seus companys sobre la recent notícia que el Felip VI ha estat vacunat amb AstraZeneca de la seva primera dosi. La presentadora, indignada, ha comentat: “Per cert, no entenc que no s’hagi publicitat la imatge del rei vacunant-se”.

En aquesta línia, la periodista ha afegit: “Com han fet moltes persones per a animar a la vacuna i per a demostrar que el Rei és un ciutadà més i ha anat quan li toca“. “No ho entenc”, ha conclòs Ana Rosa.

Algun dels col·laboradors ha coincidit amb l’opinió d’Ana Rosa i creu que Felip VI hauria de publicar les imatges que hi ha de la seva vacunació.

Comentaris

    mala peça 01/06/2021 11:29 am
    el franquisme que li corre per les venes, i al ser un tros de soca, fan que de tan en tan li jugui males passades, ai la corona
    Normal que digui això 31/05/2021 7:21 pm
    Es una lolailo

Nou comentari