El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Rosa Quintana, contundent: “La igualtat laboral no existeix. La maternitat està penalitzada”
  • CA

Ana Rosa Quintana acostuma a no tallar-se un pèl durant l’emissió del seu programa matinal. Són moltes les vegades que ha ofert opinions controvertides sobre diferents temes d’actualitat, i últimament s’està parlant d’ella amb la vista posada a la pròxima vaga feminista del 8 de març. Ha assegurat que no participarà de l’aturada com va fer l’any passat, ja que vol informar de com va el dia en directe. 

 

Doncs bé, això no ha impedit que avui hagi fet unes declaracions de caràcter feministes que l’han tornat a ajudar a acaparar titulars. En aquesta última ocasió, tot ha vingut després d’un vídeo que tractava l’explotació de les dones asiàtiques als centres d’estètica: “Aquells que són usuaris d’aquests centres en els quals les dones estan explotades laboralment, majoritàriament són dones. Ens ho hauríem de fer mirar“.

 

Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana | Telecinco

 

D’aquesta crítica, per això, ha passat a mostrar-se molt contundent en afirmar que la igualtat laboral no existeix: “Totes les mesures estan bé, però la maternitat està penalitzada. No només perquè se’ls hi doni més setmanes de baixa als homes, que em sembla fenomenal que tinguin baixa paternal i es conciliï, però què passa, per exemple, amb les guarderies de 0 a 3 anys?”.

 

“Ara hi ha una legislació per la qual l’Ajuntament té jurisprudència en una cosa, la comunitat en una altra i el govern central en una altra… No ha d’haver subvenció, ha d’haver-hi guarderies de 0 a 3 anys com les escoles. Com volen, sinó, que les dones i els homes treballin?”.

 

Fes-hi clic per veure el vídeo
Fes-hi clic per veure el vídeo | Telecinco

 

D’aquesta manera, torna a demanar que el govern ajudi a fer que hi hagi més conciliació entre homes i dones. S’acabarà aconseguint? 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa