Ana Rosa: "El que està fent Torra és una autèntica provocació"

La periodista assegura que el nou president de la Generalitat "està fent un gran exercici de teatre"
Ana Rosa Quintana
Ana Rosa Quintana | Telecinco

 

La periodista Ana Rosa Quintana opina que el nou president de la Generalitat, Quim Torra, "està fent un gran exercici de teatre". Així ho ha dit la presentadora aquest dimarts al matí durant la tertúlia de 'El Programa de Ana Rosa', on també s'ha queixat que el que està fent Torra "és una autèntica provocació", i ha sentenciat: "Hi ha un president d’una autonomia a Catalunya i el president colpista està a Berlín i no pot tornar. Per tant, ara es formarà un Govern autonòmic, i ja està". 
Comentaris
Sisplau
No publiqueu nutisias daquesta dona, dons, no ens intaresa asculta upinions intel·liyéns, dons, sulamén ens intaresa las mantides ploramiques i manipualdos dals indapandantistas, dons, par cuntinua aburragán als nostres fills, dons, alimineu aquesta nutisia, sisplau
fideli
a veure: perquè us feu ressò d'aquesta ejeñola?
jcm
Rajoy y sus secuaces (PPSOECs) quieren que aceptemos la represión como merecida y ademas que quede claro "quien manda". Si hay algún catalan al que eso le parece bien será cualquier cosa (probablemente español) pero catalan no. Y encima se quieren pavonear con nuestros actos institucionales, no les demos ese gusto
Fidriko
Dona! Provocació, per exemple, van ser els picolins, les estovades de l’1O, el 155, les maniobres de l’exercit pels camins de les nostres passejades, l’espoli sistemàtic, els trens de rodalies, el no complir mai amb les partides pressupostàries, les lamentables infraestructures a càrrec de l’estat, el desmantellament del nostre model sanitari, el programa que tu dirigeixes ...
Montserrat
Tot El que aquesta senyora digui o faci no te cap valor com a periodista, ja que no VA ser capaç Ni d'escriure un llibre, El VA fer una altre persona I Ella El VA signar. No te cap autoritat moral per critical a ningu.
flama
no cal ferse mala sang, pasem d aquestes persones. Nosaltres anar fent, aqui no s ajanolla ningu, guardem les forces per quan calgui. Salud i republica. @Sisplau, crec que t aniria be anar a un especialista, la dislexia te cura.
Aixó s'explica mol fasilmén, es franquista tu
Onix
No té cap valor lo que pugui dir aquesta cotorra, d'una incultura superlativa
alberto
Tu nuevo libro para cuando guapa?
Enric
Escoltant exemplars com l'Ana Rosa, m'adono que els tuits del nou president són de gran exactitud i que encara són benevolents. I una altra reflexió: els supremacistes no seran els que cessen el president i el govern de la Generalitat, que es creuen posseïdors absoluts de la veritat i que (com que estan en minoria al Parlament) intenten imposar la seva voluntat amb el 155 i els cops de porra?
Mama
A aquesta també li van regalar la carrera a la universitat juan carlos????
anonima
Mmmm a veure, una pallassa dient que un altre fa teatre??
a sisplau
Ja es nota que els ciudadanus no us agrada gaire l'escola catalana, bé de fet cap escola, tenint en compte com escrius. Millor llegeix El Mundo, fa més per tu.
Berta
Opinions inteligents de la ar si està sorra no sap que és aix Ja ja jaaaaajaaaa juajaaaaa que em pixo .inteligents diu jojojo .mare meva veure per creure. I tenen el morru de dir que TV3 està adoctrinada? !Me en cagó en dena ! Baixa Manel baixxa ..
ciutada universalista
al que parla dels tuits xenofobs de la titella del pastisser,fugit com benevolents, dir-li que son un delicte concretament de odi i xenofobia article 5 i escaig del codi penal ademes de home universal soc advocat i els delictes els conec, i que pot acabar i de fet acabara a preso pels tuits, i els complices del delicte o be els que fan apologia com fas tu de un fet presuntament delictiu , aco tambe esta penat amb carcel, t'ho dic sense acritud amic indepre, ves en compte o en castella andate co
Paula les
Les indepen que su fagin mira ,lo seu es de siquiatric es creuen totes les mentides dels borregos que manen
xup
uiiii! la soplagaites, per no dir altre cosa mes adient
Isabel Rodríguez
Aquesta senyora, si que es una titella!!!
Isabel Rodríguez
Aquesta senyora si que es una titella!
José
Ana Rosa haz te algo que cada dia estàs mas fea y solo te falta esto con todas las barbaridades que dices
Nikimin
Hi han 6 jubilats que no els hi agraden gens els independentistes, per que veig dislikes als comentaris. A tots aquests els hi vull dir que tornin al seu poble, d'allà on tenen les seves arrels, per que no volem gent innadaptada a Catalunya, és massa maca com per tenir visquent gent que no s'acaba d'adaptar.
Nikimin
Hi ha 6 Taberneros a la pàgina que no els hi agrada viure a Catalunya, per que veig 'dislikes" als comentaris, jo els hi vull dir a tota aquesta gent tant ofana, que marxin als seus pobles, d'allà on van venir, que tornin a les seves arrels, Catalunya és massa maca per tenir gent visquent en ella, que no s'adapta ni s'adaptarà mai, si us plau marxeu, estem fent un País, gràcies.

envia el comentari