Ana Rosa canvia de ‘look’ per tornar a televisió dos mesos després

Ana Rosa Quintana ha posat fi a les seves vacances, dos mesos de relax en els quals ha desconnectat de l’estrès televisiu. Dilluns tocava tornar a la feina, un programa que inicia la 16a temporada del seu programa de Telecinco.

Aquest estiu l’ha aprofitat al màxim de la mà de la seva família: platja, piscina, viatges… però també amb temps de passar per perruqueria. De fet, això és el primer en el qual s’han fixat els teleespectadors durant la seva tornada a la graella. I és que la presentadora ha aparegut amb els cabells més curts i un xic més rossos, amb un toc més juvenil.

Ana Rosa torna de vacances  Telecinco

Ana Rosa torna de vacances /  Telecinco

Un canvi de look per celebrar una tornada a la feina que encara la posa nerviosa després de tants anys, tal com ha assegurat a Joaquín Prat: “Ahir, després de 16 temporades, tenia papallones a la panxa durant la nit. De fet, no vaig sopar. I aquest matí, igual de nerviosa”. 

Ha reaparegut amb una granota de color blanc, d’escot asimètric i un cinturó marró per marcar cintura. Un outfit fidel al seu estil amb el qual ha donat la benvinguda a una nova temporada al capdavant d’El Programa de Ana Rosa.

Ana Rosa torna a Telecinco

Telecinco

Però ella no és l’única que ha tornat a la feina aquest matí. Susanna Griso també s’ha acomiadat de les vacances i ha reaparegut a ‘Espejo Público’. Ella, per la seva banda, ha optat per un look més modern: un vestit de tall masculí, amb un top blanc, en gris metal·litzat i unes Converse a joc. 

Susanna Griso torna de vacances  Antena 3

Susanna Griso torna de vacances /  Antena 3

Dues presentadores que buscaran fer el màxim d’audiència durant aquesta nova temporada televisiva. 

Nou comentari