El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Fotos passionals d’Ana Rosa i el seu marit, caçats a bord d’un iot
  • CA

Ana Rosa Quintana segueix immersa en unes vacances interminables. La presentadora de Telecinco desconnecta completament els mesos de juliol i agost, quan desapareix de televisió passi el que passi. Sempre intenta mantenir un perfil discret per evitar cridar l’atenció dels paparazzi, però enguany tampoc no ha aconseguit distreure’ls. La revista Diez Minutos publica avui en portada, de fet, unes fotografies de la periodista. L’han enxampat a Eivissa a bord d’un iot amb el marit, amb qui es deixa veure molt més tendra i afectuosa que mai. Fa gairebé 25 anys que està amb Juan Muñoz, l’home de la seva vida.

A les fotografies se’ls veu abraçats i fent-se un petó als llavis que demostra que segueixen tan bé com sempre; una relació que no ha perillat ni tan sols amb els problemes judicials de l’empresari, processat en una trama de corrupció. Ana Rosa, a més a més, ha presumit de físic envejable amb un banyador molt escotat als seus 65 anys.

Ana Rosa, caçada pels paparazzi / Europa Press

No ha estat molt activa a Instagram, encara que a principis de mes va voler compartir una fotografia per demostrar que estava desconnectant, en aquell moment a Cadis: “D’això que en diuen l’estiu”. Apareixia mirant a l’horitzó amb un vestit maxi típic de l’estiu, barret i ulleres de sol.

Un estiu ben complet que deixarà enrere ben aviat, quan toqui tornar a plató de dilluns a divendres.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: borinots a agost 25, 2021 | 14:39
    borinots agost 25, 2021 | 14:39
    fotos de dos delinqüents , això si muy españoles
  2. Icona del comentari de: No us fa vergonya publicar aquesta merda ? a agost 25, 2021 | 23:18
    No us fa vergonya publicar aquesta merda ? agost 25, 2021 | 23:18
    M'importa tres cagarros

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa