Ana Rosa es mofa de l’accent gallec d’una companya i aquesta esclata en directe: “Estic farta”

La col·laboradora ha deixat clar a la presentadora que no li fa gens de gràcia que es rigui dels gallecs

Ana Rosa Quintana torna a ser en boca de tots per l’enfrontament que ha protagonitzat amb una companya de programa. Aquest dimarts explicaven que s’havia detingut a tres dones a Madrid per estafar amb estampes religioses mentre posaven accent gallec per enganyar les víctimes. Aquesta puntualització feia molta gràcia a Ana Rosa, que començava a riure d’una manera molt exagerada.

La seva companya Patricia Pardo, d’origen gallec, esclatava de ràbia en directe: “T’estàs mofant, doncs a mi no em fa gens de gràcia. De fet m’indigna profundament. Estic farta que facin servir l’accent gallec per fer-nos semblar més ingenus o més càndids. Els gallecs no són ximples“.

“Us creieu que som més ingenus? Jo només parlo gallec quan sóc amb la meva família”, etzibava. Ana Rosa s’adonava que la col·laboradora estava realment enfadada, però seguia justificant-se: “Ai, és que m’ha fet molta gràcia”. Patricia, davant d’aquesta pobra excusa, replicava de males maneres: “No cal que ho juris“.

Ana Rosa Quintana i Patricia Pardo s’enfronten en directe / Telecinco

La tensió era evident i les crítiques a Ana Rosa es multiplicaven. Aquest dimecres Ana Rosa ha volgut demanar perdó: “No m’he rigut de ningú, però Patricia… Ets com un bou, veus un llaç vermell i vas cap allà”. La companya acabava abaixant el cap, però no sense deixar clar que segueix enfadada: “De l’única persona gallega que et rius és de mi, no?”.

Comentaris

    Miquel 27/02/2021 8:36 am
    Al final acabarà tot com abans, i la desaparició dEspaña, divorcis imminent...

Nou comentari