El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Crítica d’Ana Rosa a la gestió del govern espanyol: “No ho havíeu previst?”
  • CA

Ana Rosa Quintana continua amb la programació especial pel coronavirus. El programa de Telecinco ofereix l’última hora i entrevistes a diversos agents implicats. La presentadora no es talla a l’hora de criticar la gestió que està fent el govern espanyol, recordant una vegada i una altra que creu que “van equivocar-se” en permetre la manifestació feminista del 8-M i la vida normal en un cap de setmana amb el virus pul·lulant pel país.

I d’aquí a criticar les decisions que estan prenent: “Per què el govern no va comprar abans mascaretes sabent què estava passant amb el virus a Wuhan? 3910 dels infectats són sanitaris. I molts als que no se’ls han dit les proves i altres que tenen símptomes lleus i segueixen treballant al peu del canó. Alguna cosa s’està fent malament. Els sanitaris segueixen sense els seus equips de protecció. No tenen material. Si us plau, on estan els materials? Per què no s’ha previst això? Hem de saber quantes mascaretes s’han comprat, on s’estan repartint, quines indústries poden estar col·laborant amb això. Hi ha molta gent que vol ajudar i ens falta informació”.

Ana Rosa a l’especial del coronavirus / Telecinco

Posteriorment va entrevistar amb un grup d’enginyers que s’han unit per fabricar mascaretes i respiradors de baix cost amb impressores 3D: “Necessiteu material, no sé si ho teniu. Us ha trucat el Ministeri de Sanitat perquè fabriqueu per ells? Com ho esteu gestionant?”. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa