El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Rosa, crítica amb Rocío Carrasco: “No estàs preparada per parlar amb la teva filla però sí amb tres milions de persones”
  • CA

La periodista Ana Rosa Quintana s’ha pronunciat després de l’emissió de l’entrevista a Rocío Carrasco aquest dimecres a la nit. La presentadora s’ha mostrat molt crítica amb la filla de Rocío Jurado, qui va assegurar que encara no estava preparada per parlar amb la seva filla, Rocío Carrasco, tot i que aquesta l’ha trucat en diverses ocasions. “Que els terapeutes li recomanen això, doncs serà veritat, no ho poso en dubte“, ha començat a dir Ana Rosa.

Però tot i així, la presentadora ha fet una reflexió com a espectadora: “El que passa és que no estàs preparada per parlar amb la teva filla i sí que estàs preparada per llançar el missatge a tres milions de persones…”, ha dit amb to crític. “No sé fins a quin punt això és alliberador per a ella, s’està obrint en canal”, ha continuat Ana Rosat.

Però altres tertulians del programa d’Ana Rosa també s’han pronunciat. Patricia Pardo ha estat la primera en ser dura amb Rocío Carrasco sobre els seus atacs a periodistes: “No és just que des de la seva condició de malalta ataqui a companys com Lequio“. Després, Ana Rosa s’ha afegit a aquest discurs: “Tinc la impressió que o estàs amb mi o contra mi”

“Tots entenem el patiment d’una persona, perquè es veu, sobretot després del primer episodi, pels motius que siguin, per l’origen, les desqualificacions del seu exmarit, tots l’entenem i empatitzem”, ha opinat la presentadora, que ha volgut matisar: “Hi haurà gent que hagi viscut les coses, altres opinions que no es poden desqualificar i no és estàs amb mi o contra mi, la vida no és així i ningú té la veritat absoluta”.

Per a acabar, Ana Rosa ha declarat que “tots estem carregats de raons, ella està carregada de raons, la seva filla està carregada de raons” i ha dit que entén l’objectiu de Rocío Carrasco: “Ella el que demana és que reobrin el judici i que pugui parlar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa