Ana Rosa i Joaquín Prat, en quarantena per haver tingut contacte amb un positiu en coronavirus

Els presentadors faran teletreball els pròxims dies com a mesura de precaució

El programa de Ana Rosa d’aquest dijous està sent molt diferent. Ana Rosa engegava el magazín des de casa, des d’on farà teletreball durant els pròxims deu dies per protocol. El problema? Que Joaquín Prat i ella han estat en contacte directe amb un positiu en coronavirus. Ambdós han donat negatiu en els tests d’antígens que els hi han realitzat, però la cadena hauria decidit aïllar-los igualment per precaució. Ana Terradillos està capitanejant el programa des de plató en substitució d’Ana Rosa, d’igual manera que farà aquesta tarda Monica Sanz a Cuatro al dia.

Això ha permès que els teleespectadors veiessin com té decorat el menjador Ana Rosa, amb un mosaic molt cridaner i original al costat de la taula de vidre i les cadires clàssiques. Al fons, una gran llibreria.

Ana Rosa i Joaquín controlaran no tenir símptomes i es realitzaran més tests d’antígens abans de tornar a la feina. Va ser durant el programa d’aquest dimecres que els teleespectadors van adonar-se que alguna cosa no anava bé, quan la presentadora va abandonar el directe durant una mitja hora sense donar explicacions. En tornar, va revelar que tenia hora per fer-se el test d’antígens: “Aquí són molt estrictes amb això, el que és perfecte perquè és l’única manera de controlar que no s’escampi”. Ana Rosa ha deixat clar que seguirà intervenint en el programa aquests pròxims dies encara que estigui des de casa.

Nou comentari