Ana Rosa justifica l’alarmisme: “Volíem espantar la població i hem encertat”

La crisi de coronavirus omple la graella televisiva i ‘El programa de Ana Rosa‘ n’és un clar exemple. La presentadora ha pres mesures, com buidar les grades de públic i confinar un terç dels treballadors a casa per prevenció. A més a més informa amb tot detall de les novetats de la pandèmia, el que li ha causat moltes crítiques perquè molts consideren que està generant molt alarmisme.

És per això que avui ha volgut començar el programa amb un missatge als teleespectadors. La situació és preocupant i ha aprofitat l’espai per fer una crida a la responsabilitat i la solidaritat. “Més enllà del que dictin les autoritats, és hora d’actuar a títol individual. En dues paraules, responsabilitat i solidaritat. Ens toca actuar com persones responsables per no seguir propagant el virus, però sobretot apel·lem a la solidaritat per no fer mal a les persones més dèbils. Espanya és un dels països més solidaris del planeta i és hora de demostrar-ho a nosaltres mateixos i fer-ho veure una vegada més al món”, engegava.

Un missatge directe als teleespectadors: “Limitin els seus contactes i les cites, sobretot en grup. No es toquin. Facin un pla d’oci per passar el cap de setmana a casa. Facin la compra per internet, no és tan difícil. Aquesta situació, en el pitjor dels caos, diuen que durarà entre un i cinc mesos. Recordin que de cadascú de nosaltres depèn que els casos no es multipliquin, deixem l’egoisme a un costat i pensem per les nostres persones grans que en el seu dia es van sacrificar per tots nosaltres” 

Ana Rosa Quintana, en directe   Telecinco

Ana Rosa Quintana, en directe / Telecinco

En el programa d’avui ha comptat amb una taula d’experts, entre ells un metge que ha demanat que Espanya prengui encara més mesures de manera urgent. I és aquí que Quintana ha aprofitat per justificar l’alarmisme de la qual l’han acusat: “Potser els irresponsables dels mitjans de comunicació que volíem espantar la població, hem encertat“. 

Nou comentari