Ana Rosa reapareix a televisió amb un canvi físic molt evident

Sonsoles Ónega ha estrenat aquest dilluns Ya son las ocho, la nova aposta de Telecinco per intentar lluitar contra Pasapalabra. En la seva estrena han aconseguit esgarrapar dos punts més de share, però encara han quedat molt enrere respecte al concurs de la competència. Els teleespectadors s’han mostrat dividits, amb una bona part contenta amb el paper de la presentadora i molts altres decebuts perquè consideren que el ritme de l’espai és massa lent.

Visiblement nerviosa, Sonsoles començava amb emoció una nova aventura professional que espera que duri molt de temps. La sorpresa arribava aviat, quan anunciaven que la cadena havia preparat una sorpresa per a ella. Si en el primer programa de Ya es mediodía va rebre el suport d’Ana Rosa Quintana, ara ha tornat a fer-ho. Sonsoles no podia evitar les llàgrimes en veure que la presentadora passava per plató per desitjar-li sort en persona.

Aquesta suposa la primera reaparició televisiva d’Ana Rosa després d’anunciar que pateix càncer de pit. Des que els metges li detectessin, que va decidir deixar el seu programa matinal per centrar-se en la recuperació. Va deixar clar que seguiria treballant darrere de les càmeres, una presència pels passadissos de la cadena que ha demostrat. Ha sobtat molt l’impactant canvi físic que ha experimentat Ana Rosa en aquestes setmanes fora. Apareixia amb els cabells més curts, més arrissats i més foscos; sense ulleres i amb molt menys maquillatge que de costum. Una imatge una mica desmillorada que sorprenia els teleespectadors del programa de Sonsoles.

Ana Rosa Quintana dona una sorpresa a Sonsoles Ónega en la seva estrena / Telecinco

Les dues presentadores van abraçar-se i van emocionar-se molt, conscients que el moment tindria molta repercussió. Ana Rosa va voler mostrar el seu suport a la companya i amiga de la cadena, amb qui ha compartit molts moments en aquesta aventura professional. De moment desitgen que aquest programa vagi fent més audiència i que aconsegueixi mantenir-se en un forat de la graella tan complicat.

Nou comentari