El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Julia Otero envia el seu suport a Ana Rosa en la lluita contra el càncer
  • CA

Ana Rosa Quintana ha sorprès aquest dimarts en anunciar públicament que li han diagnosticat un càncer de pit i que, per aquest motiu, haurà d’abandonar la televisió temporalment. La setmana passada era una altra periodista exitosa, Julia Otero, qui parlava públicament del càncer que pateix. En el seu cas, però, era per anunciar que afortunadament ha superat la batalla: “El tumor ha desaparegut, he vençut aquest càncer però he de tenir prudència”. Confirmava que intentarà tornar a la ràdio abans de Nadal, però tot dependrà dels resultats de les següents proves. Com era d’esperar, la locutora ha volgut enviar un missatge a l’Ana Rosa poc després que confirmés que comença la lluita: “La muntanya sembla molt alta, estimada Ana Rosa. Ho és, però no miris el cim. Entrega’t al petit camí de cada dia. Avui et sembla impossible, però el temps és el teu aliat. Passarà i tornarà la vida”, unes paraules molt tendres que han generat molts comentaris d’estima.

Ella no ha estat l’única periodista coneguda que han enviat el seu suport a l’Ana Rosa Quintana. Diverses companyes han omplert Twitter de paraules maques i bons desitjos cap a ella: “La meva estimada Ana Rosa, tota la força! Molts ànims. Aquí t’esperem”, deia Sandra Barneda. La presentadora María Patiño la titllava de “la dona de les mil batalles” i aplaudia la seva “enteresa, equilibri i lluita”. Carme Chaparro també li ha dedicat unes paraules: “Molta força, Ana Rosa. Serà intens i llarg, però tornaràs. Et trobarem molt a faltar aquests mesos. Molts i molts ànims”. Mónica Carrillo, que recentment compartia que s’ha enfrontat a un càncer de pell, li ha enviat un cor que ho diu tot. Susanna Griso ha interromput el seu programa per enviar-li ànims, a més a més.

Ana Rosa Quintana ha rebut el suport dels seus companys de programa, que s’emocionaven en directe i no podien evitar posar-se a plorar. La lluita serà dura i ella n’és conscient, però en el seu comiat ha deixat clar que està optimista i que està segura que podrà tornar a televisió aviat: “Espero que aquesta temporada no sigui molt llarga. M’han detectat un carcinoma en un pit, però afortunadament està localitzat i no hi ha metàstasi. Requereix un tractament intens que em mantindrà allunyada d’aquest plató i dels meus companys, que també són la meva família”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa