El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Rosa comparteix les novetats de la seva lluita contra el càncer
  • CA

Feia dies que no sabíem res d’Ana Rosa Quintana. La presentadora del programa matinal de Telecinco està lluitant contra el càncer de pit que van diagnosticar-li el passat mes de novembre, un camí llarg i dolorós del que ha anat compartint algunes pinzellades. Els seguidors estan molt pendents del seu estat i de la seva evolució, el que fa que l’omplin a missatges d’estima. Ha estat gràcies a això que Ana Rosa ha decidit fer una publicació a Instagram per comentar les principals novetats sobre la seva batalla: “Fa molt que no publico res i moltes persones m’han preguntat com estic, per això m’he animat. Afortunadament, em trobo molt bé i ja estic en la recta final de la quimioteràpia“.

Es tracta d’una boníssima notícia que demostra que tot ha anat relativament ràpid, una evolució favorable que espera que tingui efectes permanents. De moment, té clar que encara haurà de continuar amb la rutina modificada: “Això m’ho prenc com una feina. Menjar sa, entrenament tres dies a la setmana, ioga un altre dia, caminades llargues, gaudir de la família, el suport dels meus companys, els milers de persones que em fan arribar a la seva estima i bons desitjos, pensament positiu i tenir la seguretat que em curaré gràcies als nostres excel·lents metges”.

Ana Rosa Quintana reapareix per explicar com es troba | Instagram

La periodista ha compartit aquest text en el seu perfil, un missatge d’optimisme que ha acompanyat d’una fotografia seva actual en la que se la veu asseguda a casa amb roba còmoda i un llibre entre les mans. Allunyada de les càmeres, ara se centra en descansar i acabar de recuperar-se després d’un parell de mesos complicats. Ha assegurat que en tot moment s’ha trobat més o menys bé, el que ja és molt positiu. Ara cal continuar immersa en la lluita i no defallir quan li queden poques sessions de quimioteràpia. Haurà de seguir en tractament un temps i realment no estarà curada del tot fins que passin els cinc anys en els que recomanen fer seguiment i estar atents a l’evolució. Almenys podrà tornar a la feina i recuperar una vida que troba a faltar, pel que diu, encara que de ben segur que també li ha anat bé desconnectar de l’estrès de tenir un programa diari amb tantes hores de directe.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa