El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Rosa reapareix després d’anunciar que té càncer
  • CA

Ana Rosa Quintana ha reaparegut una setmana després d’anunciar públicament que pateix càncer de pit. Ho ha fet amb una publicació en el seu perfil d’Instagram, una fotografia en la que apareix abraçada al seu marit en una excursió a la biblioteca de Silos: “El que canvia la vida en un instant“, reflexiona la periodista. Hauria estat en una revisió rutinària que li haurien detectat un carcinoma, el que la força a abandonar la televisió una temporada mentre se centra en el tractament.

La publicació s’ha omplert ràpidament d’un munt de missatges d’estima i de suport, amb molts personatges famosos deixant-li comentaris. L’actriu Paula Echevarría, per exemple, es mostrava molt tendre: “Estic segura que d’aquí a poc temps tornaràs a estar al peu del canó (se’t troba a faltar) i mentrestant, et desitjo força per al camí”. L’allau de missatges era tan important que la periodista responia: “Gràcies a tots per la vostra estima, estic en deute. Em trobo molt bé i molt forta“.

Ana Rosa reapareix a la xarxa després de l’anunci del càncer / Instagram

Fa pocs dies era la seva ginecòloga qui donava detalls sobre el seu estat: “Ana Rosa té un pronòstic bastant bo. Ho hem vist a temps i, encara que el tractament és intens, segur que tot va bé. Ella és forta i estupenda”. Els seguidors de la presentadora confien que tot vagi bé i que es recuperi ràpidament, el que li fan saber dia rere dia des que fes l’anunci. Molt emocionada, Ana Rosa deixava clar que es veia amb prou forces per guanyar aquesta batalla i que si deixava la feina és per l’expectació que l’envolta: “Seguiré treballant darrere de les càmeres”. Aquest és el primer cop que s’allunya del seu programa després de 17 anys, el que destacava per demostrar que no ho faria si no es veiés obligada. Un missatge que aprofitava per demanar als teleespectadors que no l’abandonin i que segueixin sintonitzant l’emissió ara que estarà presentat per la seva companya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa