Primeres declaracions d’Ana Rosa sobre la seva evolució

Ana Rosa Quintana ha reaparegut públicament en plena lluita contra el càncer. Des que anunciés que li han diagnosticat un càncer de pit, que la premsa està pendent de tot el que diu. Si fa uns dies sorprenia veure-la pel carrer amb un canvi de look evident i una mica desmillorada, en aquesta ocasió s’ha esforçat per mostrar el seu millor somriure. L’ocasió ho mereixia també, tenint en compte que es dirigia cap a un dinar amb els seus companys de programa. Els fotògrafs d’Europa Press els veien a tots quatre junts: Ana Rosa amb Joaquín Prat, Patricia Pardo i Ana Terradillos.

La presentadora reconeixia que no pot estar-se quieta i que necessita seguir connectada a l’actualitat i al programa, el que ha abandonat només en la seva faceta de presentadora. Seguirà treballant, encara que sigui darrere de les càmeres. Animada, optimista i forta, Ana Rosa Quintana ha deixat clar que confia en recuperar-se bé i aviat: “Em trobo, com veieu, estupendament”.

En unes breus declaracions a Europa Press, afegia més detalls sobre el seu estat anímic durant l’inici d’aquesta lluita: “Hem quedat tots quatre perquè així els veig, que la televisió està lluny i ja vaig anar-hi l’altre dia. Em trobo genial, la veritat és que estic estupendament. Se’m veu bé perquè estic bé. Aquest és un procés que passen moltes dones i tampoc no s’ha de dramatitzar“, demanava.

Ana Rosa Quintana es reuneix amb els companys de programa en plena lluita contra el càncer / Europa Press

Els seguidors de la periodista estan preocupats, però aplaudeixen i agraeixen aquestes aparicions públiques i les declaracions sobre la seva evolució. Ara només cal esperar a veure com avança el tractament contra el càncer al que acaba de començar a sotmetre’s, el que els metges confien que anirà bé perquè li han trobat a temps i està localitzat.

Nou comentari