Ana Rosa Quintana anunciava aquest dimarts que li han detectat càncer de pit, una mala notícia que l’allunyarà de la televisió una temporada. Va explicar, molt emocionada, que li havien vist en una revisió rutinària i que, afortunadament, sembla que li han trobat a temps: “Avui m’he d’acomiadar per una temporada, espero que no sigui molt llarga, m’han detectat un carcinoma en un pit. Afortunadament està localitzat i no hi ha metàstasi, però requereix un tractament intens que em mantindrà allunyada d’aquest plató i aquests companys, que també són la meva família. Sé que em curaré i que m’espera un camí complicat, com coneixen moltes dones valentes. Faré una vida el més normal possible i seguiré treballant darrere de les càmeres i de la productora. Això és un entrebanc i repte”.

El pronòstic és favorable, però això no impedeix que hagi de sotmetre’s a un tractament intensiu que espera que funcioni. La seva ginecòloga ha acudit a un acte en el que ha respost les preguntes del reporter d’Europa Press sobre el tema: “Anirà tot molt bé. El seu pronòstic és molt bo, ja ho crec que sí”.

“Li enviem una abraçada molt gran, estem amb ella. Ana Rosa està molt bé i hem trobat el carcinoma a temps. Ella és forta i estupenda. Està el secret professional que m’impedeix dir-vos molta cosa, però us asseguro que la veureu a televisió aviat”, afegia de manera molt amable.

La periodista confia en l’equip mèdic que ha començat a tractar-la, la que canviarà la seva rutina en incorporar unes sessions i una medicació especial per curar-se com abans millors. Han estat molts els companys i les companyes de professió que li han dedicat paraules molt maques i que han compartit els seus millors desitjos amb la periodista, que ara es refugia en la seva família.

Nou comentari