El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Rosa celebra l’aniversari amb novetats en la lluita contra el càncer
  • CA

Ana Rosa Quintana està d’enhorabona. La presentadora celebra avui el seu 66è aniversari, un dia especial que passarà amb els seus éssers estimats. Dos mesos després d’anunciar que pateix càncer de pit, continua immersa en una quimioteràpia que confia que l’ajudi a superar la malaltia. De moment està responent “molt positivament” al tractament, el que s’allargarà fins a mitjans d’any segons informa en exclusiva la revista ¡Hola!.

Aquesta és, sense cap mena de dubte, la millor notícia per a la periodista en el dia del seu aniversari. No la veiem davant les càmeres en el seu programa, però continua treballant a la redacció tal com ella mateixa ha reconegut. Ara bé, s’ho està prenent d’una altra manera per poder focalitzar la seva energia en recuperar-se i posar-se en mans dels metges perquè el tractament tingui l’efecte que esperen: “Em trobo forta, animada i contenta gràcies també a una alimentació sana, exercici i molta estima”.

No farà cap gran festa d’aniversari, per això, tenint en compte la seva situació i els perills de fer una gran reunió amb els contagis de coronavirus disparats. Fonts properes a ella confirmen que passarà aquest dia amb la seva família de manera íntima, sense massa rebombori. Satisfeta amb els primers resultats del tractament, fins i tot s’ha deixat captivar per una gamma de xampús amb CBD, un component del cànnabis, que ajuden a què els cabells estiguin forts durant la quimioteràpia.

Ana Rosa desitjava, així, un bon Nadal per als seus seguidors / Instagram

A poc a poc va millorant i deixant enrere les pors dels inicis de la quimioteràpia. Té clar que ha de ser positiva i optimista, el que demostra en totes les declaracions que ha fet des que li diagnostiquessin la malaltia. Ara cal paciència i confiar que tot continuï bé per poder tornar a televisió recuperada al 100%.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa