Ana Rosa comparteix els beneficis del cànnabis en la quimioteràpia

Ana Rosa Quintana continua en plena lluita contra el càncer de pit. La presentadora va anunciar el passat mes de novembre que li havien detectat aquesta malaltia, la que l’obligava a deixar de presentar el seu programa. Des de llavors ha intentat compartir la seva evolució amb els seguidors per evitar que es preocupin, un gest que ha tornat a tenir durant el dia de Reis. Ha fet servir el perfil que té a Instagram per compartir una fotografia amb la que reconeix que està cuidant-se molt els cabells per evitar perdre’ls tant amb la quimioteràpia.

I com ho fa? Amb un tractament de xampús que té com a ingredient el cannabidiol (CBD), una substància present en el cànnabis que inhibeix la transmissió de senyals nerviosos associats al dolor, amb un efecte sedatiu adient per a aquests casos. Sense efectes psicoactius, però sí terapèutics. Per tal d’intentar millor l’estat dels seus cabells, Ana Rosa ha optat per deixar-se captivar per una línia de productes que inclou xampú, condicionador, oli i tractament reparador: “La meva nova vida, natural i orgànica. Descobrint el CBD. Alimentació sana, exercici i molta estima”. La marca explica a la pàgina web que es tracta d’un tractament que potencia la qualitat dels cabells i fomenta el seu creixement.

Ana Rosa mostra el tractament amb CBD que fa servir per als cabells durant la quimioteràpia / Instagram

Aquestes han estat unes dates nadalenques complicades per a la presentadora, que les ha celebrat acompanyada dels seus mentre travessa un moment personal complicat. Això no ha impedit que tingués ganes de fer una gran festa durant l’àpat de Nadal, el que feia amb la casa decorada amb molts adornaments.

Ana Rosa Quintana decora la casa per al Nadal / Instagram

La presentadora ha complert amb la promesa que va fer als teleespectadors del seu programa i continua informant del seu estat. De moment es mostra bé, positiva i amb ganes d’esforçar-se per deixar enrere aquesta malaltia. Trigarà uns mesos en tornar a poder posar-se al capdavant de l’espai matinal de Telecinco, però espera la reincorporació amb moltes ganes.

Nou comentari