VÍDEO | Ana Rosa balla a casa per plantar cara al coronavirus

Ana Rosa i els col·laboradors del seu programa han volgut tenir una iniciativa a favor de la campanya que demana tots els espanyols que es quedin a casa. La presentadora té mig equip confinat a les seves cases, una mesura de protecció per garantir que sempre tindrà professionals per seguir informant sobre l’evolució del coronavirus a Espanya. Va ser una de les primeres en prohibir que anés públic a plató per evitar possibles contagis, a més a més.

L’últim que ha fet? Gravar un vídeo des de casa ballant, d’igual manera que els seus companys. Tots ells han gravat un tros de vídeo en el qual se’ls veu tancats a casa però prenent-s’ho amb humor i positivisme mentre ballen a ritme de ‘Me quedo‘ d’Aitana. Tot, amb un look molt casual: samarreta, texans i vambes.

Ana Rosa i dues companyes del programa   Telecinco

Ana Rosa i dues companyes del programa / Telecinco

Això ha permès veure la presentadora llegint a la seva terrassa, concentrada abans d’aixecar-se i posar-se a ballar. Una iniciativa amb la qual han pretès arribar als seus teleespectadors, als quals demanen una vegada i una altra que segueixen les recomanacions de les autoritats sanitàries. 

Ana Rosa llegeix a la terrassa   Telecinco

Telecinco

Una iniciativa original i divertida que se suma a moltes altres que estan tenint des d’altres programes de televisió.

Nou comentari