Ana Rosa, atacada per una estrella de Telecinco: “Aprèn a escollir parella”

La periodista va criticar un dels concursants de 'La casa fuerte', que li ha retornat el dard amb un atac encara més contundent

Isa Pantoja i Asraf formen la parella protagonista de la segona edició de La casa fuerte. No han aconseguit guanyar i, de fet, la majoria dels comentaris que han rebut han estat crítics. Molts han acusat el concursant de diversos realities de ser masclista i de tractar malament la seva parella. Una de les periodistes més dures amb Asraf? Ana Rosa Quintana, que ha aprofitat l’aparador que li concedeix el seu programa de Telecinco per deixar-lo verd.

“És una persona a qui només li importa el seu ego, el seu orgull, el que li passa a ell. Tot passa per ell, que ningú no el critiqui… És ell i ell i ell. Un masclista, vaja. A Isa no li convé sortir amb un noi així, sembla que no sap escollir parella”, reflexionava la presentadora.

Ara que Asraf ha estat expulsat del reality, ha pogut reaccionar a aquestes paraules d’Ana Rosa. Ho ha fet davant els micròfons de Lecturas, que l’han gravat defensant-se amb una actitud molt desagradable: “Una màquina, Ana Rosa… Que aprengui a escollir parella ella primer, també t’ho dic. D’igual manera que ella opina, jo també puc opinar. No em sembla just, si no sap de què parla… A mi no em sembla que sigui masclista”. Un dard enverinat amb el qual feia referència al marit de la presentadora, Juan Muñoz, acusat d’extorsió i revelació de secrets.

Ana Rosa Quintana reacciona a l’última discussió entre Isa Pantoja i Asraf / Telecinco

Una resposta contundent que encara no ha tingut rèplica de la presentadora, que es troba de vacances de Nadal. Haurem d’esperar per veure com acaba tot aquest malestar.

Nou comentari