El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Antonia Dell’Atte acusa Ana Rosa de ser còmplice del seu exmarit: “M’has traït”
  • CA

Des que Rocío Carrasco deixés caure que Alessandro Lequio també hauria estat denunciat per maltractament, que la premsa del cor no parla d’una altra cosa. La seva exdona, la italiana Antonia Dell’Atte, va donar la raó a Rocío i va acusar públicament el tertulià d’haver-la maltractat. Ell ho va negar taxativament, per la qual cosa Antonia ha publicat la denúncia que va interposar contra ell el 1991.

Un document amb el qual deixa clar qui deia la veritat: “Perdó, perdó, perdona’m Antonia i retira la denúncia. Et deixaré en pau”, li deia Alessandro. Dell’Atte se sincera: “La primera dona que denunciava a Espanya i dient les coses pel seu nom. L’única cosa que puc dir a totes les dones maltractades és que aconsegueixin proves i que tinguin el valor de denunciar. No es pot dir a una dona que ha estat maltractada que calladeta està més guapa. Prou ja a la violència de gènere. Gràcies als jutges que han cregut en mi. La mentida es descobreix a si mateixa”.

“Dedicat a tots els meus detractors i als còmplices que han encobert la pura i la sagrada veritat, María Teresa Campos, Ana Rosa Quintana (la meva examiga m’ha traït. Recordes que vam començar la lluita contra la violència de gènere juntes a Antena 3? Era tot una farsa per utilitzar-me?), María Patiño i molts més”.

Un missatge molt potent que deixa en mal lloc a tres de les periodistes més mediàtiques, que haurien negat la veritat d’Antonia. Amb aquesta denúncia, ara la pilota la té Telecinco. Si han acomiadat Antonio David Flores per l’acusació de maltractament de Rocío Carrasco, no ho faran amb Alessandro Lequio per aquest document d’Antonia? Els teleespectadors tenen clar quin hauria de ser el següent pas de la cadena.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa