El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón viatja a Roma: “Aquest món mai serà el mateix sense tu, Aless”
  • CA

Ana Obregón ha sortit de casa i ha agafat un avió per passar un dies fora d’Espanya. En concret, la popular biòloga ha viatjat a Roma, amb la seva amiga i representant Susana Uribarri. Ha estat la pròpia Ana qui ha compartit les imatges del viatge a les seves xarxes socials, on a més ha escrit un bonic post dedicat a la seva amiga: “Ella ha aconseguit treure’m de casa després de 15 mesos tancada a casa, en els quals he viscut el meu dol entre quatre parets sense voler (ni poder ) veure el món sense el meu fill”.

“M’ha agafat de la mà i m’ha portat a Roma , un viatge que teníem previst per a quan Aless es curés. I encara que el meu cor segueix de dol, vull tornar a caminar pels carrers, sortir a menjar i sopar , respirar aquest aire de la Ciutat Eterna que tants records em porta dels anys en què vaig treballar aquí en sèries i pel·lícules”, ha continuat. I ha conclòs: “Ella és la meva amiga des que érem gairebé unes nenes. És la meva amiga de l’ànima. Sé que Aless t’estarà agraint des del cel aquests dies a Roma amb la seva mare“.

Però encara ha penjat un altre post a Instagram passejant pels carrers de Roma que ha acompanyat d’un nou text: “Tornar a caminar pels milers de carrers romans que respiren història envoltada de persones com una turista mé , de la teva mà la meva estimada Susana Uribarri. Trepitjar milers d’adormides pedres mil·lenàries entre patis decorats amb tests de mil verds diferents. Tornar a veure el món que vaig deixar oblidat fa any, un món que ja mai serà el mateix sense tu, el meu Aless”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa