El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón, abatuda durant les primeres vacances a Mallorca sense el fill
  • CA

Ana Obregón ja es troba a Mallorca. L’actriu ha acudit amb les seves germanes a la casa familiar en la qual passen cada estiu, el primer viatge que fa sense la companyia del seu fill. Des de la seva mort el passat mes de març, la família no l’ha deixat sola en cap moment. No s’ha pronunciat públicament, simplement ha escrit un parell de missatges dedicats al fill en els quals li deixa clar que el troba moltíssim a faltar.

Durant aquests dies a Palma, sembla que les germanes s’estan dedicant a cos i ànima a intentar animar-la. ‘El Español‘ explica que es troba refugiada en la casa de 1.000 metres quadrats, d’on només surt per anar a passejar amb les germanes o per anar a botigues de compres. 

Ana Obregón i la germana / Europa Press

Expliquen que la gent que se la troba pel carrer està omplint-la a bones paraules: “Està rebent l’estima a Palma. No només dels seus amics, sinó també del públic mallorquí”. Hi ha un munt de fotògrafs col·locats a la porta de la casa familiar, però ella estaria evitant el màxim possible deixar-se veure públicament. No vol que captin fotografies seves, el que converteix aquest estiu en encara més atípic. 

Fonts properes a l’actriu confirmen que no té ànims per fer res i que no hi haurà escapades amb amics a Eivissa. Ana vol passar un estiu tranquil i familiar, mentre recorda el seu fill en un lloc ple de records. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa