Crit de dolor d’Ana Obregón: “No sé cap a on vaig, m’he fet amiga de la tristesa”

L'actriu comparteix un escrit colpidor en el qual revela que està patint moltíssim

Ana Obregón fa servir el seu perfil d’Instagram com la finestra a comunicar-se amb el seu fill Álex, mort el passat mes de maig amb només 27 anys per culpa d’un càncer. Allà publica les reflexions més profundes i doloroses, el que permet als seus seguidors saber com es troba d’ànims. L’actriu està completament trencada, una tristesa que no ha eliminat ni tan sols la seva tornada a televisió.

L’última carta que ha escrit revela que segueix enfonsada: “No hi ha res més dolorós que caminar per aquesta vida sense tu. No sé cap a on vaig. Tu eres i ets el meu camí. Segueixo el teu exemple i les teves empremtes per un camí infinit, abraçant-te i abraçant-me. I no m’importa aquesta tristesa. És més, no vull que deixi de fer-me mai mal perquè aquesta tristesa ets tu. I ja ens hem fet molt amigues. M’ha promès que em deixarà viure encara que només sigui en aquest instant etern en el qual tornem a abraçar-nos cada dia”.

Un crit de dolor i una nova confessió. Ana Obregón continua sumida en una tristesa latent que forma part de la seva vida des del passat 13 de maig.

Nou comentari