El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les germanes d’Ana Obregón, amoïnades: “Està fatal, completament feta pols”
  • CA

Ana Obregón continua completament devastada. L’actriu encara s’està fent a la idea de la mort del seu fill Álex, que no ha pogut superar la lluita contra el càncer. El jove moria el mes passat, amb només 27 anys, el que deixava tota la família trencada. L’optimisme que havien mantingut fins llavors de poc servia davant una notícia tan dura i trista. Des de llavors les germanes d’Ana no l’han deixat sola. Al cap de poques hores es traslladava a casa d’una d’elles, on encara està vivint. Álex era la seva vida, el seu únic fill, per qui ho havia deixat absolutament tot durant els dos anys de tractament. 

Ana Obregón, en el funeral del seu fill / Europa Press

La premsa està molt pendent de la seva evolució anímica. Han estat unes setmanes duríssimes i els únics missatges que ha publicat a Instagram evidencien com de malament que ho està passant. Completament trencada, afirma que només demana a Déu que pugui retrobar-se amb el seu fill el més aviat possible.

Fonts properes a l’actriu asseguren, de fet, que s’ha bolcat en la fe per intentar trobar una mica d’esperança. Ara bé, això no és suficient. ‘Europa Press‘ ha preguntat a les seves germanes com es troba i la resposta és demolidora: “L’estem intentant animar, però està feta pols. Està molt i molt trista, completament feta caldo”. 

Les germanes d’Ana Obregón donen l’última hora / Europa Press

Les germanes esperen poder viatjar a la casa familiar de Mallorca amb ella perquè es distregui, però encara no saben quan podran marxar. Només desitgen que el temps l’ajudi a estar una mica millor. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa