Ana Obregón torna a enviar un contundent missatge a Pedro Sánchez

L'actriu i model pregunta al president espanyol per les vacunes a la gent gran i als malalts de càncer

La televisiva Ana Obregón ha tornat a enviar un missatge al president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Va ser la setmana passada quan la popular biòloga ja es va dirigir a Sánchez a través de les seves xarxes socials. Coincidint amb el el Dia Internacional del Càncer Infantil, Obregón va aprofitar per reclamar més diners per a la investigació. “Més diners per a la investigació contra el càncer per que tots els nens i joves puguin seguir fent anys”, és el missatge que va dirigir llavors a Pedro Sánchez.

I ara ho ha tornat a fer. Però en aquesta ocasió li ha enviat dos missatges diferents. A través de les seves stories d’Instagram ha demanat que es vacuni a la gent gran contra el coronavirus. Obregón ho ha fet penjant una foto dels seus pares, majors de 80 anys, acompanyada del següent text: “Quan vacunaran als meus pares a Madrid? Perdó, que se m’oblidava que 300 càrrecs públics, polítics i bisbes ja s’han vacunat abans“, és el contundent missatge que ha volgut enviar.

Seguidament, i amb una foto de fons d’un noi malalt de càncer amb sense cabell, ha tornat a escriure, ara en referència explícita a Pedró Sánchez: “I als 200.000 pacients de càncer, amb les defenses baixes, quan els vacunareu?“. Obregón està molt conscienciada amb el càncer ja que el seu fill Aless Lequio va morir l’any passat als 27 anys d’edad com a conseqüència d’un càncer estrany i molt agressiu.

Comentaris

    mala peça 22/02/2021 9:18 am
    dona tu vas cobrar un paston, per fer una pantomima, la nit de cap d'any. Calla totila

Nou comentari