Macabre i vergonyós: en portada Ana Obregón plorant davant la tomba del fill

La família d’Ana Obregón i Alessandro Lequio està completament devastada des de la mort del seu fill Álex Lequio, que moria als 27 anys després de lluitar contra un càncer molt agressiu. L’actriu no ha estat sola en cap moment, en veure’s incapaç de tornar a una casa plena de records del fill. Vivia exclusivament pel fill, ja que ho va deixar absolutament tot apartat per acompanyar-lo en tot el tractament. No s’esperaven aquest fatal desenllaç, el que ho fa encara més difícil.

La crisi del coronavirus ha impedit que li poguessin fer un funeral tradicional, per la qual cosa Ana Obregón tindria previst organitzar-li un més endavant amb tota la família i amics que vulguin acomiadar-se d’ell com és degut. De moment està vivint amb la seva germana i no falta cap dia al cementiri, on acudeix a portar flors a la tomba del fill.

Alessandro Lequio i Ana Obregón, en el funeral del seu fill   Europa Press

Alessandro Lequio i Ana Obregón, en el funeral del seu fill / Europa Press

Està trencada en un dol molt dolorós, com és lògic, el que s’està evidenciant en cada fotografia que publiquen els fotògrafs. El problema? Que un paparazzi l’ha enxampat davant la tomba del fill plorant després de deixar unes flors i una revista ha comprat aquesta fotografia… per posar-la en portada. Parlem de la revista ‘¡Hola!’, que està rebent milers de crítiques per haver publicat una foto tan íntima i dura en la seva portada. Calia? Els lectors tenen clar que no.

Ana Obregón, al cementiri a la portada de la revista '¡Hola!'

Ana Obregón, al cementiri a la portada de la revista ‘¡Hola!’

“Em sembla macabre publicar en portada la foto d’una mare plorant davant la tomba del seu fill. Us heu passat”, “Respectin el dolor d’una mare. Aquesta portada sobra. És vergonyós“, “Quina falta de respecte. Està en un moment molt dur i íntim i heu d’envair-lo? Feia falta publicar aquesta foto?”, “Tant de bo no vengueu cap exemplar. És lamentable jugar així amb el patiment d’una mare” o “Hi ha límits. Em sembla horrible ficar-se en un moment tan íntim. Però, és clar, s’ha de donar morbositat i rebre diners, no? Ja no respecteu ni el dolor d’una mare”, han escrit alguns a l’Instagram de la revista. 

Una polèmica lamentable que ha deixat en evidència la revista.

Nou comentari