Ana Obregón sorprèn amb un missatge molt esperançador

La popular actriu i presentadora ha gravat la promoció per les Campanades d'enguany, que farà amb Anne Igartiburu a TVE

Poc a poc sembla que Ana Obregón va sortir del pou en el qual va entrar en el moment en què, el mes de maig, va morir el seu fill Aless com a conseqüència d’un càncer. Fa uns dies que TVE va anunciar la bomba: Ana Obregón presentarà, al costat d’Anne Igartiburu, les campanades d’enguany a la televisió pública espanyola. Serà la primera vegada que la popular actriu i presentadora tornarà a la feina després de la mort del seu fill. Ara, en el primer dia de proves i gravacions, Ana ha compartit un missatge esperançador a les seves xarxes socials, acompanyat de tres fotos precioses amb Anne. 

“El meu primer dia d’enregistrament en gairebé un any per a la promoció de les campanadas. Creia que seria difícil sortir de casa, somriure, canviar el dolor per un meravellós vestit i joies, maquillar-me, tornar a la meva professió i a la vida”, comença l’escrit. I seguidament fa referència precisament al seu fill: “Però tu, el meu Aless, m’as donat força i llum.. amb el teu amor que travessa l’infinit. I vaig pensar en com has lluitat i patit aquests dos anys amb un somriure, vaig pensar en tots els que lluiten contra el càncer, la covid, malalties terminals, etc… i em va semblar que no tenia cap mèrit. El mèrit és d’ells”.

Alhora, Ana dedica unes línies també per donar les gràcies als seus companys: “Gràcies a Anne Igartiburu per la teva calidesa i sensibilitat i a tot el magnífic equip de RTVE. Gràcies a Alejandro de Miguel pel seu meravellós vestit i a la joiera Rabat. Gràcies Susana Uribarri per treure’m de casa, has aconseguit que encara que segueixi el dolor, s’alleugin els símptomes”.

 

Nou comentari