El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón revela la preciosa petició que va fer Aless Lequio abans de morir
  • CA

No hi ha dia que Ana Obregón no recordi al seu fill Aless Lequio, que va morir l’any passat com a conseqüència d’un càncer estrany i molt agressiu. Ara ho ha fet penjant una foto en el seu compte d’Instagram. En la instantània apareixen la pròpia Ana Obregón, Alessandro Lequio i Aless de petit, i l’ha acompanyat d’un emotiu missatge on revela la preciosa petició que li va fer el seu fill abans de morir.

“Des de petitó aquesta és la teva foto favorita que encara reposa en la tauleta del teu dormitori. Al final de la teva malaltia vas escriure al teu millor amic fent-li prometre que si alguna cosa et passava li demanaria al teu pare que cuidés de mi. No et preocupis, el meu Aless. El teu pare és el meu major suport“, reconeix Ana Obregón.

I afegeix: “Ell entén el meu dolor perquè és el mateix que el seu. Plorem junts en silenci perquè ens uneix el nostre immens amor per tu que res separarà. Ni la teva partida”. I conclou: “Estarem units per sempre com en la teva foto favorita. Fins i tot en aquest capvespre en el qual el dolor ha après a mossegar. Fins que ens tornem a retrobar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa