Ana Obregón recupera una de les tradicions lligades al seu fill Aless Lequio

Ana Obregón cada vegada es deixa veure més en públic, després de la mort del seu fill Aless Lequio com a conseqüència d’un càncer molt agressiu. I ara ho ha fet per a recuperar una de les tradicions que més la lliguen a ell. El jove empresari sempre aprofitava aquestes dates per a organitzar actes solidaris els beneficis dels quals estaven destinats, com no podia ser d’una altra forma, a la lluita contra el càncer.

Ara, segons recull ‘Lecturas’, l’actriu ha assistit a un acte de caràcter solidari que té com a objectiu fer costat a famílies amb fills malalts: la inauguració de cases Ronald McDonald, institució que presta la seva ajuda a les famílies de nens amb greus problemes de salut que es veuen obligades a traslladar-se de la seva ciutat, oferint-los una “llar fora de la seva llar” i així poder acompanyar-los durant el seu tractament mèdic.

Ana Obregón | Europa Press

Vestida de blanc, Ana ha volgut dedicar unes paraules als mitjans de comunicació: “Avui soc aquí, i de veritat que em sento molt afortunada, per a donar suport a l’associació Ronald McDonald”, ha dit. A més, no ha pogut evitar emocionar-se quan li han preguntat com es troba i com passarà aquestes dates tan assenyalades sense el seu fill Aless, però no ha donat cap resposta a aquesta qüestió d’una de les periodistes que han assistit a l’esdeveniment.

Nou comentari