El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón recupera una de les tradicions lligades al seu fill Aless Lequio
  • CA

Ana Obregón cada vegada es deixa veure més en públic, després de la mort del seu fill Aless Lequio com a conseqüència d’un càncer molt agressiu. I ara ho ha fet per a recuperar una de les tradicions que més la lliguen a ell. El jove empresari sempre aprofitava aquestes dates per a organitzar actes solidaris els beneficis dels quals estaven destinats, com no podia ser d’una altra forma, a la lluita contra el càncer.

Ara, segons recull ‘Lecturas’, l’actriu ha assistit a un acte de caràcter solidari que té com a objectiu fer costat a famílies amb fills malalts: la inauguració de cases Ronald McDonald, institució que presta la seva ajuda a les famílies de nens amb greus problemes de salut que es veuen obligades a traslladar-se de la seva ciutat, oferint-los una “llar fora de la seva llar” i així poder acompanyar-los durant el seu tractament mèdic.

Ana Obregón | Europa Press

Vestida de blanc, Ana ha volgut dedicar unes paraules als mitjans de comunicació: “Avui soc aquí, i de veritat que em sento molt afortunada, per a donar suport a l’associació Ronald McDonald”, ha dit. A més, no ha pogut evitar emocionar-se quan li han preguntat com es troba i com passarà aquestes dates tan assenyalades sense el seu fill Aless, però no ha donat cap resposta a aquesta qüestió d’una de les periodistes que han assistit a l’esdeveniment.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa