El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón anuncia, molt emocionada, la seva tornada a televisió
  • CA

Bones notícies per a Ana Obregón. Des que va morir el seu fill Álex, víctima del càncer l’any passat amb només 27 anys, que pràcticament no ha treballat. Molt afectada per la pèrdua, a la que va sumar-se pocs mesos després la de la seva mare, li està costant molt tornar a la rutina i recuperar el somriure. El seu perfil d’Instagram és la mostra perfecta del seu estat anímic, el que intenta millorar a través de cartes que va enviant al fill molt sovint. Ara té un motiu d’alegria, però, i és que aquest Nadal tornarà a televisió. L’actriu presentarà la gala de la nit de Nadal a TVE, acompanyada del seu amic Boris Izaguirre. La cadena ha fet oficial la notícia i ella els hi ha agraït la confiança en un post a les xarxes: “M’emociona moltíssim estar la nit de Nadal amb tots vosaltres a TVE. Presentaré Telepasión amb el meu estimat Boris i un guió meravellós ple de sorpreses… No puc dir res més. He participat en aquest programa més de 15 vegades, però recordo amb estima interpretar Olivia Newton John quan estava embarassada de quatre mesos del meu nen. Així i tot, sé que aquesta nit de Nadal serà molt especial”.

La presentadora és conscient que els seus seguidors tenen ganes de veure-la: “Sé que aquest any m’han faltat forces per acceptar moltes feines perquè el meu cor segueix de dol, però a poc a poc i amb el vostre suport i la força infinita que em dona el meu fill vaig sortint de la foscor. Gràcies, Susanna Uribarri per convèncer-me, comprendre’m i estimar-te. I gràcies a TVE. Torno a casa per Nadal”.

L’any passat Ana Obregón sorprenia en acceptar ser l’encarregada de donar les campanades a TVE amb Anne Igartiburu. Enguany serà el programa especial de Nadal, el moment perfecte per desitjar unes bones festes a tots els seguidors que li han donat suport en aquest any i mig tan dolorós. A poc a poc va veient la llum al final del túnel, però el camí no és gens fàcil.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa