El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El pare d’Ana Obregón, ingressat a l’UCI
  • CA

Males notícies per a Ana Obregón. L’últim any de l’actriu ha estat horrible per la mort del seu fill Álex, víctima de càncer als 27 anys, la seva mare i la seva gossa. A aquestes pèrdues, ara ha d’afegir la preocupació per l’estat de salut del seu pare. Antonio García està ingressat en una clínica de Madrid des de fa uns dies, segons informa la revista Semana. Als seus 95 anys, el promotor immobiliari ha patit una infecció que ha necessitat que el tinguin vigilat. A més a més, li haurien d’haver implantat un marcapassos. Afortunadament, es recupera favorablement i l’han pogut passar a planta després d’uns dies a l’UCI.

Ana i les seves germanes no se separen del seu costat, preocupades per la seva evolució tenint en compte l’avançada edat del pare. Una família que creix i s’uneix encara més davant dels problemes que semblen perseguir-los. L’Ana i els seus pares sempre han mantingut una relació excel·lent, tal com ha deixat clar en diversos posts a Instagram. Ara que ella es troba en un moment delicat per la mort del fill i de la mare, només desitja que no la deixi també el pare.

Ara cal esperar a veure com segueix i com evoluciona després d’un contratemps en el seu estat de salut que esperen que quedi en un ensurt. La família vol recuperar-se d’aquesta mala ratxa i poder descansar de tant patiment i de tantes males notícies. Ana Obregón intenta tornar a la rutina i per això ha signat amb TVE per posar-se al capdavant del programa especial de la nit de Nadal, una manera de tornar a la feina de manera puntual que l’ajuda a desconnectar i deixar enrere aquest malson. De moment no s’ha pronunciat sobre l’ingrés hospitalari del pare, però és probable que ho faci quan li donin l’alta i pugui informar d’una novetat bona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa