El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón, molt preocupada per l’estat de salut del pare
  • CA

Ana Obregón no aixeca el cap. El fill de la protagonista d’Ana y los siete va morir l’any passat amb només 27 anys, mentre que la seva mare va perdre la vida fa només tres mesos. Eren dues de les persones més importants de la seva vida, dues pèrdues que han destrossat de l’actriu. Encara no s’havia recuperat emocionalment quan el pare havia de ser ingressat d’urgència. Aquesta setmana, doncs, Ana Obregón afegeix una nova preocupació: l’estada a l’UCI del seu pare als 95 anys. Els reporters congregats a les portes del centre hospitalari no perden detall de l’actriu i les germanes, que no se separen del seu costat. Ana ha reconegut públicament que no suportaria una altra mort tan propera, per la qual cosa hi ha tanta preocupació al voltant de l’evolució del seu pare.

Ella no havia dit res fins ara, que ha trencat el seu silenci amb un comunicat. Li ha dedicat una carta molt tendra al seu pare que ha compartit a Instagram i que ha emocionat els seus seguidors: “Papa, estàs lluitant positivament en aquell hospital com el campió que has estat tota la teva vida. Un campió de 95 anys. Jo sóc molt egoista i necessito estar més temps amb tu perquè no sé fins a quin punt l’ésser humà pot suportar tant de dolor si marxessis ara. Entenc que vulguis reunir-te amb la mama però, si us plau, vull tornar a somriure amb tu… una mica més”.

Ana Obregón, preocupada per l’estat de salut del pare / Instagram

Ana Obregón està rebent infinitat de missatges de suport dels seus seguidors, que l’animen en un moment tan dolorós. Ella ha volgut agrair aquesta estima amb unes paraules que ho diuen tot: “Gràcies per les mostres d’estima, ara enteneu el meu silenci. Hi ha vegades que no existeixen paraules. T’estimo, papa, lluita”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa