El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les festes més tristes d’Ana Obregón: “No celebraré la nit de Nadal, no puc”
  • CA

La mort d’Álex Lequio ha marcat el 2020 d’Ana Obregón, Alessandro Lequio i la seva família. El passat 13 de maig, el fill de la parella perdia la batalla contra un càncer després de dos anys de tractament. La mare del jove, que només tenia 27 anys, s’ha mostrat completament trencada des de llavors. Ha fet del seu perfil d’Instagram l’aparador perfecte per comunicar-se amb ell i dedicar-li un post colpidor rere un altre. L’últim ha estat aquest mateix matí, quan l’actriu ha volgut desitjar bones festes als seus seguidors amb un missatge trist i emotiu.

“Aquest any no celebraré la nit de Nadal. No puc. Però això no m’impedeix voler desitjar-vos de tot cor una nit plena de pau, amor i salut. Sé que per les restriccions molts penseu que és dur deixar una cadira buida i ho és. Però és molt més dur per als milers d’espanyols que desgraciadament deixarem aquesta cadira buida per sempre“, reflexionava Obregón.

“Aquesta nit, el Pare Noel estarà molt enfeinat portant regals al cel als més de 30.000 nens i joves que ens han deixat aquest any pel maleït càncer. I a tu et portarà l’amor infinit de la teva mare, que mai no acceptarà la teva marxa. Eternament junts, Álex per sempre”, resa el final de la carta que ha compartit l’actriu.

La veurem públicament el pròxim 31 de desembre, ja que és l’encarregada d’acomiadar l’any en l’especial de les Campanades de TVE. Ho farà acompanyada d’Anne Igartiburu, en una emissió que de ben segur que emociona a molts.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa