El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Alessandro Lequio revela com està Ana Obregón després d’una nova pèrdua: “Sent un dolor immens”
  • CA

Ana Obregón torna a travessar un moment molt complicat. Pocs dies després del primer aniversari de la mort del seu fill, ara és la mare qui ha perdut la vida als 95 anys. Dues morts properes que han destrossat l’actriu, que s’ha mostrat completament trencada en l’últim adeu a la seva progenitora.

Instagram torna a ser l’escenari perfecte per a desfogar-se. En aquesta última ocasió, ha compartit una foto de la mare i el fill que ha acompanyat d’un missatge colpidor: “Quants contes em vas explicar, mama, quan era petita perquè m’adormís? I quants et vaig explicar a tu, Álex meu, que cada nit volies un diferent i ja no sabia què inventar-me? Aquesta nit necessito que, des d’allà on sigueu, m’expliqueu un conte molt maco… Tan maco com aquesta foto que us vaig fer a Mallorca. Així podré dormir i oblidar-me per unes hores d’aquesta vida sense vosaltres”.

Alessandro Lequio, la seva exparella i pare del seu fill Álex, l’ha acompanyat al tanatori i han tornat a demostrar que són estan molt units. El col·laborador d’El Programa de Ana Rosa ha explicat com l’ha vist en directe: “Per a Ana tot això suposa un dolor immens, especialment perquè ella mai no havia patit aquestes coses… No coneixia el costat fúnebre de la vida i ara li venen totes juntes. El pare d’Ana està destrossat. Aquesta família és una pinya, estan molt units, i és clar… Ha marxat la mare, l’àvia del meu fill”.

El més dolorós és que aquesta pèrdua ha arribat poc després de la del fill: “Això formava part del pla una mica, que morís el pare o la mare. El que no en formava part era l’altra…”. Els seguidors de l’actriu s’han afanyat a omplir el seu perfil d’Instagram d’encara més missatges d’ànims.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa