El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ramón García revela com està Ana Obregón: “No para de plorar”
  • CA

La mort d’Álex Lequio deixava amb el cor encongit a tots, una tràgica notícia que deixava tota la família d’Ana Obregón i el comte Lequio devastats. L’actriu és qui pitjor ho estaria passant, segons informen fonts properes, que encara no es creuen que el jove Álex hagi mort amb només 27 anys per culpa d’un càncer. Aquest cap de setmana Ana ha aprofitat les poques forces que té per escriure una carta al seu fill, unes paraules esquinçadores amb les quals s’acomiada d’ell a Instagram: “Només demano poder abraçar-te aviat perquè et trobo insuportablement a faltar. Eres la meva vida i ara no hi ha res”. 

Ara ha estat un dels seus amics més íntims, el Ramón García, qui ha confessat a ‘Liarla Pardo’ com es troba la seva companya. El mític presentador de ‘Grand Prix’ ha revelat que va mantenir una conversa amb ella el dia de la mort d’Álex, el que fa torna a demostrar com de destrossada que està.

Ramón García a ‘Liarla Pardo’ / La Sexta

“Quan em vaig assabentar de la trista notícia, jo estava en directe en el programa que faig a la televisió de Castella La Manxa. Ho vaig presentar com vaig poder i quan vaig arribar a casa vaig trucar-la. Aquell mateix migdia li havia enviat un missatge preguntant-li com anava tot. I poc després em diuen que ha mort l’Álex i em vaig quedar de pedra. Vaig anar cap a casa amb un disgust…”, explica.

Va donar per fer que Ana no contestaria la trucada, però ho va fer: “Quan la vaig trucar, ella em va agafar el telèfon i els primers 20 minuts de trucada vam estar els dos en silenci, plorant junts. Tot això va contra natura, no es pot sobreviure a un fill. Ana sortirà perquè és forta. Té moltíssimes coses en contra ara mateix, però també a favor. Tant de bo pugui sortir d’aquesta”. Ramón entén el que està passant Ana, ja que ell també va perdre un fill quan la seva dona va pair un avortament. 

Ramón García i Ana Obregón / TVE

Dos amics units en el pitjor moment de l’actriu. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa