El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les germanes d’Ana Obregón, alarmades pels seus missatges depressius
  • CA

Ana Obregón viu un infern des del 13 de maig, quan el seu fill Álex va morir als 27 anys víctima d’un càncer molt agressiu. Hi estava lluitant des de feia dos anys, però finalment la malaltia acabava amb la seva vida. Sempre havien mostrat un somriure i un positivisme exemplar, el que desgraciadament acabava de la pitjor de les maneres.

L’actriu està completament devastada, desolada davant la pèrdua del seu únic fill. La família està bolcada en no deixar-la sola en cap moment, preocupats per ella en veure-la tan enfonsada. De fet, ‘La Vanguardia‘ explica avui que la família està encara més preocupada després de llegir els missatges depressius que ha compartit a la xarxa.

“Perdre un fill és morir i tenir l’obligació de viure. S’ha apagat la meva vida. Eres la meva vida i ara ja no hi ha res. Només demano que pugui tornar a abraçar-te molt aviat perquè et trobo insuportablement a faltar. Demano cada nit que molt aviat pugui estar amb tu i Luna (la seva gossa) i tornar a ser la família que érem per sempre. No sé com dir-ho. Aquí em sento orfe de fill i de millor amiga. Us trobo infinitament a faltar”, ha escrit en els últims tres posts a Instagram. 

Les seves germanes estarien molt preocupades per ella, en veure que està endinsada en una espiral depressiva. Amb aquests missatges evidencia que està expressant el dolor immens per la pèrdua, un dolor profund que fa que la seva família estigui encara més a sobre d’ella per intentar animar-la mínimament. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa