Ana Obregón toca fons: “Ho he perdut tot, no tinc ganes de riure ni de treballar”

Ana Obregón aprofita cada petit aniversari i dia especial per enviar un missatge al seu fill, mort de càncer fa ara cinc mesos. L’actriu es mostra completament trencada en unes cartes públiques que fan emmudir els seus seguidors. L’última li escriu amb motiu del cinquè mes sense ell, unes setmanes molt llargues: “Aquests cinc mesos sense tu jo no sabia qui era, què era o ni tan sols si era alguna cosa. Simplement… estava allà, com una percepció singular enmig d’un no-res ombrívol, sense principi ni final”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Estos cinco meses sin ti no sabía quién era, lo que era o ni siquiera si era. Simplemente… estaba allí , como una percepción singular en medio de una nada sombría , carente de principio y final . Aqui llevo más de un mes(me vine antes del estado de alarma) Meditando en calma para encontrar la paz en este viaje hacia mi interior. Conectando con mi conciencia espiritual o el alma, porque las almas son eternas y de esta forma me acerco más a ti. Siguiendo tu ejemplo, iluminada por tu luz. Decia Einstein que “el auténtico valor del ser humano viene determinado principalmente en la medida que ha conseguido liberarse del Yo “. De ese Ego que contamina todo. Hasta a los políticos , que jugando a ser médicos y midiendo constantemente su Ego y su poder , conseguirán tener en su currículum un montón de vidas de españoles. Desde mi corazón mi más sentido pésame a las familias de los 50.000 ( 33.000?) fallecidos en España por esta pandemia(sindemia). Tenéis que perdonarme, siento muchísimo compartir con vosotros mi dolor porque siempre a lo largo de 40 años en mis trabajos mi intencion era contagiaros felicidad, haceros reír, soñar, que olvidarais los problemas. Necesito que me entendáis he perdido todo, mi único hijo. Y no tengo ganas de reír, ni de bailar, ni de ponerme modelitos y por ahora no puedo trabajar . Se que vuestra mano anónima me acompaña y me sujeta fuerte para que no caiga más hondo. Os estoy infinitamente agradecida . También sé que mis hermanas no me han soltado la mano ni un segundo . Pero sobre todo sé que tú , Áless , me mandas ese inmenso amor desde la eternidad y que si algún día vuelvo a vivir será por ti . #alessforever #5meses ?

Una publicación compartida de Ana_Obregon Oficial (@ana_obregon_oficial) el

 

Una reflexió molt dolorosa que escriu des del seu refugi: “Sóc aquí des de fa més d’un mes. Vaig venir abans de l’estat d’alarma. Medito en calma per trobar la pau en aquest viatge cap al meu interior. Connecto amb la meva consciència espiritual o l’ànima, perquè les ànimes són eternes i d’aquesta manera m’apropo més a tu. Segueixo el teu exemple, il·luminada per la teva llum”.

“Deia Einstein que l’autèntic valor de l’ésser humà ve determinat principalment en la mesura que ha aconseguit alliberar-se del jo, d’aquest ego que ho contamina tot. Fins i tot als polítics, que juguen a ser metges i mesuren constantment el seu ego i el seu poder, i així aconseguiran tenir en el seu currículum un munt de vides d’espanyols. Des del meu cor, el meu condol més sentit a les famílies dels 50.000 (33.000?) morts a Espanya per aquesta pandèmia (sindèmia)”, afegia. 

Ana Obregón ha volgut dedicar un missatge d’agraïment als seus seguidors, que l’acompanyen en aquests mesos tan dolorosos: “Heu de perdonar-me, sento moltíssim compartir amb vosaltres el meu dolor perquè sempre, en els 40 anys de la meva carrera professional, la meva intenció era contagiar-vos felicitat, fer-vos riure, que oblidéssiu els problemes. Necessito que entengueu que ho he perdut tot, el meu únic fill. No tinc ganes de riure, de ni ballar, ni de posar-me conjunts de roba i, per ara, no puc treballar. Sé que la vostra mà anònima m’acompanya i m’agafa fort perquè no caigui més avall. Us estic infinitament agraïda. També sé que les meves germanes no m’han deixat anar la mà ni un segon. Però sobretot sé que tu, Álex, m’envies aquest immens amor des de l’eternitat i que si algun dia torno a viure, serà per tu”. 

 

 

Una carta que posa la pell de gallina i que ha generat una allau de comentaris tendres plens d’amor i ànims. 

Nou comentari