El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón fitxa per la competència i torna al ‘prime time’
  • CA

Ana Obregón dona l’esquena a TVE. Només uns dies després d’haver de suspendre la seva participació en la retransmissió de les campanades per culpa del coronavirus, ara surt a la llum una notícia que l’allunya una mica més de la cadena que sempre ha confiat en ella. L’actriu i presentadora ha fitxat per la competència, concretament per Antena 3. Estan preparant la tornada del programa revelació de les últimes temporades, Mask Singer. En la seva tercera edició, comptaran amb un jurat completament nou després de la baixa de Paz Vega i José Mota. Una de les substitutes serà Ana Obregón, que va participar com a convidada l’any passat en un programa que sembla que li va agradar força.

Cal destacar la boníssima audiència que va aconseguir la cadena gràcies a aquest concurs, en el que famosos d’alt nivell es disfressen i actuen amb la cara oculta darrere d’una màscara. A través d’uns vídeos plens de pistes sobre la seva vida personal, els membres del jurat han d’esbrinar qui s’hi amaga darrere. I, com dèiem, a partir d’ara Ana Obregón serà una de les encarregades d’intentar captar els detalls més característics de cada personatge, una investigadora més que s’estrena en un programa d’aquestes característiques.

Ana Obregón, el dia que va col·laborar amb Mask Singer / Antena 3
Ana Obregón, a la foto promocional de la nova temporada / Antea 3

Ana Obregón no estarà sola en aquest nou repte. Mónica Naranjo és l’altra gran aposta de la cadena, una cantant que se suma al jurat del programa de les màscares que manté el matrimoni dels Javis. Amb Arturo Valls al capdavant de l’espai una altra vegada, confirmen els noms de totes les estrelles d’aquesta temporada.

Aquesta és una molt bona notícia per a Ana Obregón, que torna a televisió encara que sigui de la mà d’una altra cadena. L’objectiu és recuperar la rutina i tornar a la feina a poc a poc, ara que ha passat un any i mig de la mort del seu fill Álex. Més animada, confia en poder recuperar-se mínimament d’un cop que l’ha deixat destrossada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa