El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón demana perdó a la mare sis mesos després de la seva mort
  • CA

Ana Obregón ha perdut el fill i la mare amb només un any de diferència. L’actriu travessa un dol llarg que la té abatuda i trista, tal com demostren les publicacions que fa a Instagram. Aquest s’ha convertit en l’aparador perfecte per a ella per compartir les seves reflexions i també per dirigir-se a ells en unes cartes públiques que colpeixen els seus seguidors. Aquest diumenge es feien sis mesos de la mort de la mare, un motiu que ha donat ales a l’Ana per recordar-la i per demanar-li perdó públicament: “Mama, perdona’m perquè encara no he estat capaç d’entrar en el teu dol. Hi ha vegades que és necessari maquillar la realitat perquè el cos no suporta més dolor. I em sento fatal… Perdona’m”.

L’actriu segueix tan dolguda per la falta del fill que no té prou forces per afrontar, alhora, que també ha hagut d’acomiadar la mare: “Només puc dir-te que t’estimo moltíssim, que has estat i ets la millor mare del món. I, sobretot, que el cordó umbilical que uneix una mare amb els fills no es trenca mai, ni amb la mort”. Unes paraules molt tendres i dures que acaba amb una petició: “Cuida del meu fill. Us estimo infinit”.

Ana Obregón demana perdó a la mare sis mesos després de la seva mort / Instagram

Les ferides de l’Ana Obregón no han cicatritzat encara, tal com ella mateixa reconeix en aquestes publicacions. Està completament trencada, però això no impedeix que s’adoni que ha de tornar a la feina a poc a poc. Aquest cap de setmana ha estat a Roma, lloc escollit per TVE per gravar part del programa especial que emetran aquest Nadal, el que estarà protagonitzat per Ana Obregón. També serà ella l’encarregada d’acomiadar l’any a la Puerta del Sol, unes Campanades en les que tornarà a estar acompanyada de la icònica Anne Igartiburu. Dues apostes segures de la cadena, que espera poder fer ombra a la curiositat que genera la presència de Cristina Pedroche a Antena 3.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa