El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Més males notícies per a Ana Obregón: la mare, ingressada d’urgència
  • CA

Queden poques setmanes per al primer aniversari de la mort del fill d’Ana Obregón i Alessandro Lequio. Una data trista que ara queda en segon pla per una altra mala notícia, l’ingrés hospitalari de la mare de l’actriu.

La revista Semana informa en exclusiva de l’empitjorament de la salut de la mare d’Obregón, que ha hagut de ser traslladada a l’hospital d’urgència. Acompanyada de les seves germanes, els fotògrafs han captat Ana a l’entrada d’una clínica madrilenya. L’últim cop que s’havia vist la seva mare en públic va ser en una fotografia del 95è aniversari del seu marit, el pare d’Ana, el passat mes de febrer.

Aquest no és el primer cop que han d’ingressar la mare d’Ana Obregón, però. El 2015 va patir un vessament cerebral i el 2017 va patir una malaltia cardíaca. De moment no ha transcendit quina és la causa d’aquesta darrera hospitalització, però la representant de l’actriu ha deixat caure que no és res greu: “Són moments difícils, però esperem que no empitjori. Espero que tot surti bé i quedi en un ensurt encara que són persones grans”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa