Sorpresa d’Ana Obregón: revela qui va ajudar-la en la separació de Lequio

Ana Obregón ha estat l’estrella convidada en l’última emissió de Lazos de sangre, el que s’ha centrat en analitzar la vida de l’actriu Lina Morgan. Cal recordar que Ana i Lina van coincidir a Hostal Royal Manzanares, una de les sèries de televisió espanyoles més vistes de tots els temps: “Lina era la meva amiga i la meva mestra. Teníem una gran complicitat i des del primer moment vam ser ànimes bessones. Cada moment amb ella era un regal”, ha confessat molt emocionada. Van començar a treballar juntes en un moment molt complicat per a l’Ana, ja que s’acabava de separar d’Alessandro Lequio. La gran sorpresa de la seva entrevista, de fet, ha estat que revelés que Lina Morgan va convertir-se en el seu principal suport: “Ella era la meva confident, qui va eixugar les meves llàgrimes i qui m’ajudava”.

S’ha parlat molt sobre la presumpta bisexualitat de Lina Morgan, un tema del que Ana Obregón no ha volgut pronunciar-se: “El que em va explicar marxarà amb ella i amb mi. Només diré que ella va arribar a estar molt enamorada i que va ser molt feliç. Ella no va voler parlar d’aquest tema de la seva orientació sexual”. També van preguntar al respecte a altres companys de professió, que van deixar caure que no sabien realment qui havia estat el gran amor de la vida de Lina, però que creien que era un home.

L’actriu ha revelat quin va ser el gran dolor amb el que va morir Lina Morgan el 2015, el no haver estat reconeguda: “Lina era increïble i li feia mal que no la premiessin, que en aquest país no es reconeguessin les còmiques. Va marxar amb la pena de no ser coneguda com la gran còmica que era”. Els últims anys de la seva vida, l’actriu va optar per recloure’s en si mateixa: “Ella va decidir que no volia veure a ningú i jo ho vaig respectar. Volia que la recordessin bé… però sí, va ser dolorós. Recordo que em va ser molt difícil acomiadar-me d’ella en el funeral perquè havia intentat anar a veure-la abans i no va voler. Ara m’he hagut d’enfrontar a coses pitjors, però en aquell moment va ser tot molt trist”.

Nou comentari