Ana Obregón carrega contra Irene Montero pel 8-M: “No afegeixis més tombes a la mala gestió del govern”

L'actriu es dirigeix directament a la ministra per demanar-li que desconvoqui les manifestacions del dia de la dona

Pocs dies abans del 8 de març, el dia internacional de la dona, són molts els que comencen a parlar del risc que comportaria una nova manifestació com la de l’any passat. Ana Obregón ha escrit un text molt contundent al respecte en el qual es dirigeix directament a Irene Montero: “El 8-M és el dia internacional de la dona. La ministra d’Igualtat ha convocat manifestacions malgrat la pandèmia. Des del respecte li refrescaré la memòria perquè a vegades les connexions sinàptiques de les neurones amb tant embolic ens van a poc a poc”.

“Estudis científics (Imperial College) han demostrat que si s’hagués confinat Espanya un dia abans de les manifestacions del 8-M, s’haurien evitat 20.000 morts. El ministeri d’Igualtat, amb el suport del president del govern, va celebrar el 8-M en contra del criteri europeu del centre de control i prevenció de malalties que va desaconsellar celebrar-ho. Ahir van morir a Espanya 400 persones per la pandèmia. Les mutacions angleses, sud-africanes, etc, són més letals sobretot en gent jove. Es contagien tot i portar mascareta si no es manté una distància de dos metres. Des de l’OMS i els vertaders experts aconsellen evitar aglomeracions”, recorda l’actriu.

I envia un missatge a la ministra: “Tots volem que aquesta pandèmia acabi, però la nostra ministra s’entossudeix en celebrar aquestes manifestacions perquè comenci la quarta onada abans d’acabar la tercera, perquè es contagiïn i morin dones de totes les edats i perquè els treballadors se segueixin arruïnant. Si us plau, no afegeixis més tombes a la mala gestió del govern. Encara sort que la ministra de sanitat ha dit que no assistirà. Perquè no assistir no significa que no siguem feministes, significa que volem evitar més morts i això enalteix la dona. Aquest és el meu humil consell, Irene”.

I d’aquí a una sonora clatellada: “D’una mare a una altra mare, d’una mare soltera que ha educat i treballat sense haver d’utilitzar una mainadera pagada amb diners públics com diuen que has fet tu. Una mare que no ha tingut a Pablo perquè li compri un xalet i tenir un ministeri, quina sort, una mare que ha agafat la mà al seu fill lluitant contra el càncer i no l’ha deixat anar fins a l’últim moment”.

Nou comentari