El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Mor la gossa d’Álex Lequio: “Ha marxat de pena, per poder estar amb tu”
  • CA

Ana Obregón continua immersa en un malson que sembla no tenir final. Tres setmanes després de la mort del seu fill Álex, que perdia la batalla contra el càncer amb només 27 anys, aquest diumenge s’ha acomiadat de la seva gossa en una carta esquinçadora.

Mare i fill convivien amb una golden retriever que van adquirir fa 16 anys. El jove Lequio ha crescut amb ella, però Ana també estava summament unida a la gosseta. És testimoni el seu Instagram, ple de desenes de fotografies amb la Luna. En el seu comiat, l’actriu deixa caure un parell de frases que han trencat el cor als seus seguidors.

“Quan tenies 13 anys em vas regalar pel meu aniversari una foto en la que vas escriure “Luna, Aless i mama”. Érem una família plena d’amor, sempre junts els tres. Luna et va esperar uns quants mesos a què tornessis a casa, però mai no ho vas fer. Sé que ha marxat de pena, per poder estar amb tu. Sé que ara estareu junts corrents a través de l’eternitat. Demano cada nit que molt aviat pugui estar amb vosaltres i tornar a ser la família que érem per sempre. No sé com dir-ho. Aquí a sota em sento orfe de fill i de millor amiga. Us trobo infinitament a faltar”, ha escrit visiblement afectada. 

Una família trencada que ara suma una nova pèrdua.  

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa