Ana Obregón amoïna amb la seva confessió més dolorosa

Ana Obregón té marcat a foc la data de 13 de maig del 2020, el dia que desgraciadament va haver d’acomiadar el seu fill. Álex Lequio moria als 27 anys després d’una lluita contra un càncer molt agressiu que no va poder guanyar. Des de llavors, la seva mare el recorda en el perfil d’Instagram sempre que pot i és allà on li dedica paraules molt tendres el dia 13 de cada mes. Aquesta setmana ho ha tornat a fer, en una carta que ha preocupat els seus seguidors per la duresa de la seva confessió: “Vida meva… Fins que tornem a trobar-nos, que espero que sigui aviat, seguiré fingint que estic viva per la teva lliçó de vida i per tu”.

L’actriu el troba molt a faltar i ha perdut el somriure, el que demostra en una publicació que ha tornat a omplir-se de missatges d’ànims. Ella, completament trencada, deixa clar que no es pot superar una pèrdua així: “Fa un mal infinit no sentir la teva veu dient el més maco que m’han dit en tota la meva vida; una única paraula, “mama”. I fa massa mal no poder tornar a pronunciar el més maco que ha sortit de la meva boca; que també és només una paraula, “fill”. Perquè així com l’únic amor que no acaba mai és el que sent una mare cap al seu fill, l’únic dolor que mai no desapareix és el d’una mare quan ha de dir adeu al seu fill per sempre”.

Ana Obregón recorda el seu fill 19 mesos després de la seva mort / Instagram

19 mesos després de la mort del fill, Ana Obregón reconeix que té moltes ganes de retrobar-se amb ell. Segueix optimista i deixa clar que lluitarà per honorar-lo, això sí. Avui mateix l’hem pogut veure públicament en la presentació del programa especial de les Campanades de TVE, les que presentarà en companyia d’Anne Igartiburu. Somrient i contenta de tornar a la feina a poc a poc, espera que la seva lluita i els diners que destina l’associació contra el càncer del seu fill ajudi en la investigació d’una malaltia que li ha pres allò que més estimava.

Nou comentari