Ana Obregón: “Si perds un fill, tu mors amb ell”

L'actriu reconeix que se sent incapaç de superar la pèrdua del seu fill Álex, que va morir el 2020 als 27 anys

Ana Obregón té marcat en el calendari cada dia 13. L’actriu va perdre el seu fill precisament el 13 de maig de l’any passat, una data de la que no pot ni vol oblidar-se. Aquest és el dia que escull cada mes per dedicar-li un post a Instagram i recordar els moments macos que va viure amb ell, a més a més de ser el moment perfecte per sincerar-se amb els seus seguidors i explicar com es troba i en què pensa. Álex Lequio va morir als 27 anys, víctima d’un càncer que se’l va endur massa aviat. Ana reconeix que no ho supera i que, de fet, està convençuda que no ho farà mai. En l’última publicació que ha fet torna a recalcar-ho, ja que ha compartit una definició de la paraula “fill” molt maca a la que afegeix una part: “Humilment afegiria que si perds un fill, tu mors amb ell i només et queda un immens dolor i l’obligació de seguir vivint“.

La definició que ensenyava als seus seguidors va ser escrita per José Saramago, premi Nobel de Literatura: “Fill és un ésser que ens presten per fer un curs intensiu de com estimar a algú més que a nosaltres mateixos, de com canviar els nostres pitjors defectes per donar-los els millors exemples. Ser pare o mare és l’acte de coratge més gran que algú pugui tenir perquè és exposar-se a tota mena de dolor principalment de la incertesa d’estar actuant correctament i de la por de perdre una cosa tan estimada”. Unes paraules amb les que Ana Obregón està d’acord i que publicava tot just abans de compartir una fotografia antiga en la que apareix amb el fill.

Ana Obregón recorda el fill setze mesos després de la seva mort / Instagram

Un post que l’actriu feia, de nou, en dia 13. En aquesta ocasió, per commemorar que ja fa 16 mesos que Álex Lequio va morir.

Nou comentari