Ana Obregón: “Deixeu-me viure el dol en la intimitat”

La família d’Álex Lequio s’ha acomiadat d’ell en un funeral multitudinari que els ha permès reunir-se un mes i mig després de la seva mort. Les restriccions de la Covid-19 van impedir que es congreguessin tantes persones, per la qual cosa han hagut d’esperar per poder oferir aquesta missa. La cerimònia ha estat plena de discursos emotius i missatges colpidors, així com d’unes llàgrimes d’Ana Obregón que trencaven el cor de tots. 

L’actriu no supera la mort del seu únic fill, amb qui va acompanyar sense descans durant els dos anys de quimioteràpia. Des que morís el passat mes de març, que Obregón només s’ha pronunciat en un parell d’ocasions per dedicar-li paraules al fill. Poc després del funeral ha volgut donar les gràcies als seus seguidors, a tots els mitjans congregats a les portes de l’església i també als mitjans de comunicació que han informat sobre el comiat del jove amb tendresa.

“En nom del gladiador que va somriure al càncer, gràcies de tot cor pels vostres milers de missatges d’amor i ànims a través de les xarxes de tota Espanya. Gràcies també als mitjans de comunicació per donar-nos suport ahir i pel respecte que heu tingut aquests últims anys. Us prego que a partir d’ara respecteu el dolor d’una mare que ha perdut el seu fill i que pugui viure el dol en la meva intimitat amb la família”, demanava.

Un missatge que aprofitava per deixar clar que el funeral no ha estat el comiat definitiu al seu fill: “Ahir no va ser un comiat, Aless viurà per sempre en el cor mutilat d’aquells que l’estimem”.

 

Nou comentari