Ana Obregón, preocupada per l’ingrés hospitalari del fill

Álex Lequio torna a estar ingressat a l’hospital, en patir una recaiguda que ha preocupat molt la seva família. El fill d’Ana Obregón i el comte Lequio pateix un càncer estrany des de fa pràcticament dos anys, una malaltia que segueix afectant-lo.

El jove és tot un exemple pel que fa a la transparència, ja que dona la cara i sempre explica què li passa i com es troba en el seu perfil d’Instagram. S’ha convertit en imatge d’una causa solidària, fer tot el possible per ajudar en la lluita contra el càncer. Positiu i alegre, mai no perd el somriure.

Álex Lequio, a l'entrada d'un restaurant   Europa Press

Álex Lequio, a l’entrada d’un restaurant / Europa Press

El problema? Que en aquesta ocasió s’està mantenint en silenci, d’igual manera que la seva mare. És habitual que l’actriu comenti públicament com es troba el fill, el que ara no està passant. És per això que els fans s’estan preocupant, en pensar que en aquesta ocasió ens podríem trobar davant d’una recaiguda encara més greu.

Les càmeres la veien ahir a la nit sortint de l’hospital, però no va voler pronunciar cap declaració. Una actitud estranya en ella que fa pensar malament. Visiblement preocupada per una nova recaiguda, la segona en pocs mesos. Caldrà esperar per a tenir les novetats en l’estat de salut del jove. 

 

Nou comentari