El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón es refugia en la fe després de la mort del fill
  • CA

Ana Obregón mai no va perdre el somriure, ni tan sols un moment durant els dos anys de tractament contra el càncer que va fer el seu fill. Desgraciadament, aquest positivisme no va aconseguir que Álex guanyés a la malaltia, que el va acabar matant fa ara un mes. 

L’actriu està ara completament devastada, com és lògic. Perdre el seu únic fill quan aquest només tenia 27 anys l’ha destrossat, tal com ha reconegut en els dos comunicats que ha emès des de llavors. Avui expliquen diverses revistes que Ana s’ha refugiat en la fe, un consol que ha trobat des del comiat del jove. Fa només uns dies, la van veure en una església a prop de casa seva, acompanyada de la seva germana Cèlia. Allà s’hi hauria estat una bona estona, abans de sortir amb el cap cot visiblement afectada. Obregón s’estaria refugiant en Déu per intentar sobreviure a la terrible pèrdua del seu fill, d’igual manera que estaria visitant la tomba del fill cada setmana. 

Ana Obregón, en el funeral del seu fill / Europa Press

En els missatges que ha escrit a Instagram, de fet, mencionava un parell de vegades que cada nit resa a Déu perquè se l’emporti aviat per poder tornar a estar amb el seu fill. Unes paraules que posen la pell de gallina: “Només li demano a Déu poder tornar a abraçar-te aviat. Cada nit li demano que pugui estar amb tu aviat i tornar a ser la família que érem”. 

Una mare completament trencada a qui només li queda la fe, que l’ajuda a pensar que el seu fill està bé i que tornaran a trobar-se. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa