El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Ana Obregón envia un missatge a Pedro Sánchez
  • CA

La televisiva Ana Obregón ha enviat un missatge molt clar al president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Aquest dilluns 15 de febrer s’ha celebrat el Dia Internacional del Càncer Infantil, i la popular biòloga no ha volgut deixar passar l’oportunitat de reclamar més diners per a la investigació. “Més diners per a la investigació contra el càncer per que tots els nens i joves puguin seguir fent anys”, és el missatge que ha dirigit a Pedro Sánchez.

Ana Obregón ha publicat aquestes paraules a les stories del seu Instagram, i les ha acompanyat amb una foto seva amb el seu fill Aless Lequio de petit en braços. El fill que l’actriu va tenir amb Alessandro Lequio va morir el passat 13 de maig als 27 anys com a conseqüència d’un càncer estrany i molt agressiu, que li havia estat diagnosticat dos anys abans.

Quan va ser diagnosticat, la família en bloc va traslladar-se a Nova York perquè Aless ingressés en un centre oncològic. Des de llavors va seguit un tractament que també l’havia tingut ingressat a un centre de Madrid. Però els dos últims mesos els va passar a un hospital de Barcelona, acompanyat en tot moment de la mare, que fins i tot dormia amb ell per no deixar-lo sol.

Des de la mort del seu fill, Ana Obregón no ha fet gaires aparicions públiques (de les poques coses que ha fet de feina ha estat donar les Campanades a TVE) i sempre el recorda en els seus posts a les xarxes socials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa